24/6/15

Sketchcrawl - I marató de dibuix a la Serra d'en Galceran-

I marató de dibuix 




-Una marató de dibuix en el qual pot es pot passar un moment únic dibuixant 'in situ' un lloc, un carrer, una muntanya, un edifici ... o fins i tot persones. 
-Cadascú es porta el seu material


- El espai ofert és tot el poble i els voltants, el punt de partida és el Stand d'info (a la Plaça Castelló-El Bassot-) i tots aquells que no coneguen el poble tindran ajuda per conèixer el poble.

-Després, aquells que ho desitgen podran compartir els seus dibuixos a través d'internet o bé en el grup de facebook de la fira o un grup dedicat especialment per al Marató de dibuix o mitjançant el fòrum desketchcrawl.com.

Podeu consultar les següents webs per tal d'informar-vos dels Sketchrawl que es fan a la resta del món i la pàgina del grup de València que ha estat l'inspiració per a l'iniciativa a La Serra d'en Galceran.


http://spain.urbansketchers.org/

Aquest marató pot ser un principi de més trobades arreu del terreny, la primera pedra d'un nou projecte cultural al poble i arreu del món compartint amb la resta dels que participen en aquesta iniciativa mundial. 

-Pot participar TOTHOM, tant nens com adults, artistes experimentats com a aficionats.
-Tots aquells o aquelles que participen rebran un DIPLOMA i ENTRADA GRATUÏTA A LA PISCINA tot el diumenge 12 de juliol. 
- No hi ha benefici econòmic.

INSCRIPCIÓ
Tot i que la participació està oberta a tothom, per tal de tindre una referència a l'hora de la preparació dels diplomes es prega a tot aquell que sapiga seguir que va a participar que s'inscriga fins el 6 de juliol telefonant al 964706601 (de 8:00h. A 14:30h.) o per Whatsapp 664608290 (Paula). 

Agraïm especialment al Srechcrawl Valencia 
la seua ajuda a l'hora d'organitzar aquest I Marató creat amb molta il·lusió, gràcies i evidentment esteu convidats!!!

Entreu en l'event de Facebook!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada