19/6/15

Zona d'acampada lliure La Foresa

Vos recordem que com tots els anys, la zona d'acampada lliure esta disponible per a gaudir de la natura durant la Fira i la resta de l'any!! 
L'únic requisit per a utilitzar les instal·lacions es demanar amb tres dies d'antel.lació la corresponent autorització a les oficines municipals. Telèfon 964706601(del 8:30 a 14:00) o per correu-electrònic a info@sierraengarceran.es on podeu enviar el full d'inscripció.  Us podeu descarregar el formulari de sol·licitud en aquest enllaç.


La zona d'equipaments municipals a l'ombra del Tossal de la Vila

L'any 2013, coincidint amb la celebració de la V edició de la Fira d'Esport i Turisme de Muntanya, l'Ajuntament de la Serra  va adequar junt a les piscines municipals una zona per a l'acampada lliure. Aquesta área conta amb aparcament, que pot ser usat per auto-caravanes, i accés directe desde la CV-155 de la Serra a Rossildos. També es pot accedir passejant des del poble creuant  un antic molí fariner, el Molí de l'Om, i una espectacular escalinata de pedra.
Antic molí hidràulic de l'Om i escala de pedra
El Molí de l'Om els primers anys del segle passat
La Foresa es un lloc ideal per a gaudir de la natura i per a realitzar excursions per les rutes senyalitzades de La Serra d'en Galceran, 3 de xicotet recorregut, una de gran i una sendera local o practicar la escalada en le més de 60 vies que es troben a la vostra disposició . Per a practicar les activitats de muntanya i aventura consulteu la secció especialitzada del Blog Muntanya i Turisme.


La zona és il·luminada i 'Ajuntament ha adequat el Refugi Vicent Sánchez per a pelegrins i excursionistes en general. També s'ha condicionat una zona de paellero i barbacoa. 

La Foresa està senyala amb la fletxa roja 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada