La Fira

A la Serra d'en Galceran el primer cap de setmana d'agost, celebrem una fira dedicada a l'esport i al turisme de muntanya. Un cap de setmana plé d'activitats on podràs gaudir de la muntanya i conèixer més de prop l'amplià oferta cultural,esportiva, gastronòmica i d'allotjaments dels pobles de l'interior de Castelló. Vine a la fira de la Serra, t'agradarà.

Cartell I Fira. 2009
Disseny Jesús Agut
En esta X edició de la fira les activitats i programades per a totes les edats, et sorprendran. Sense renunciar als clàssics: escalada en la muntanya, escalada en rocòdrom, pont tibetà, via ferrada, senderisme nocturn, activitats infantils i les visites guiades, tirolina de 100m i el parc d'aventura a l'aire lliure, també podràs participar en tallers, gaudir d'espectacles i dels concerts i si te quedes fins el final, vore un espectecle de teatre al carrer. També sabràs si has estat el guanyador d'algun premi dels sortejos (estades en cases rurals, hotels, esmorzars, menjars i sopars, i molt més). Els expositors especialitzats en esport i en turisme que participen en la fira ens mostren les últimes ofertes i novetats en articles esportius i activitats a l'aire lliure i ens ofereixen multitud d'ofertes especials per a gaudir de la gastronomia i dels allotjaments rurals de l'interior de Castelló.

Recorda que et pots allotjar a les cases rurals o bé a la zona d'acampada lliure on disposaràs dels serveis bàsics per a passar tot el cap de setmana sense cap problema.

Cartell II fira. 2010
Disseny Jesús Agut

La fira d'esport i turisme de muntanya de la Serra naix a l'any 2009 fruit d'un procés de participació ciutadana i una voluntat de promoció turística del nostre territori amb l'objectiu de donar a conèixer no sols els recursos i serveis turístics de la Serra d'en Galceran, sino també els dels pobles de l'interior de Castelló. Esta fira atrau a residents de la pròpia provincia i als turistes que estan gaudint de les seues vacances a qualsevol dels pobles del voltant.


Cartell III Fira. 2011
disseny Jesús Agut 
El visitant podrà conèixer de primera mà l'oferta del nostre poble i terme, tant en patrimoni com en serveis i aprofitar les ofertes especials dels expositors. Al mateix temps l'organització de la fira ofereix una sèrie d'activitats culturals, exhibicions i exposicions, visites guiades i activitats esportives que fan que esta fira siga diferent i divertida. Els més menuts, visitants privilegiats, tindran un espai reservat ple d'activitats i regals.
En el següent enllaç  podeu vore algunes imatges de les anteriors edicions de la Fira d'esport i turisme de muntanya de la Serra d'en Galceran.
Espot promocional Video de la Fira 2012

Cartell IV fira. 2012
Disseny Jesús Agut
Cartell V fira. 2013
Disseny Jesús Agut
La fira ha acollit en les edicions anteriors la Volta a peu a la Serra , la qual s'ha integrat a la Lliga de Curses de Muntanya de Castelló Nord.
La fira està organitzada per l'ajuntament de la Serra i les associacions locals d'Adetur i Amics de la Muntanya i compta amb la col·laboració dels voluntaris i d'altres entitats locals i provincials.
Cartell de VI Fira- 2014
Disseny Jesús Agut

Cartell de la VII Fira. 2015
Disseny: Mónica Sanz Orentes  
Cartell de la VIII Fira: 2016
Disseny: Arc Estudi

Cartell de la IX Fira: 2017
Disseny Maite Beltran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada