19/5/15

Tota papereta fa paper!

 El 75% del finançament de la Fira d'Esport i Turisme de Muntanya, pionera en el seu tipus i context rural, es cobreix amb petites aportacions d'empreses locals i particulars , el que avui en dia es coneix com a crowdfunding però que al terme ja es practicava i coneixia com a  subhasta que antigament portaven a terme els majorals per a recaptar per celebrar les festes de Sant Antoni.
Per a la Fira d'Esport i turisme de Muntanya el micromecenatge funciona mitjançant l'adquisició de paperetes o talonaris (25 paperetes per talonari) que entren en un sorteig de lots de productes i experiències (tots gràcies a aquelles empreses que han col·laborat solidàriament aportant premis). 
Tota petita aportació va més enllà d'entrar en un sorteig, suposa una aportació per a que el projecte de la fira seguisca endavant i que enguany serà la VII Fira d'Esport i turisme de Muntanya que es celebra gràcies a la vostra ajuda i col·laboració.

A continuació podeu consultar el pressupost desglossat de la Fira 2015, el qual és de 15.000 euros, en portem 6450 euros recaptats, vos convidem a participar i col·laborar:


Tota papereta fa paper! Pressupost Fira 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada