23/5/16

Exhibicions esportives de la Fet de Muntanya- La Serra d'en Galceran

Exhibició de Bike Trial

1.- La Fet de Muntanya, comptarà amb una exhibició de Trial Bike de la mà de Juanda de la Penya. Dissabte 6 d'agost de 2016.
Juanda de la Peña, esportista d'èl.lit i amb un palmarés impressionant, arriba a la fira per tal d'oferir-nos una jornada on l'espectacle i l'esport són els protagonistes.  Impactant i innovador, un autènctic show capaç d'entusiasmar a l'espectador pel seu gran component de risc, bellesa i control.

Juanda de la Peña

2.- Exhibició de ràpel, al rocròdrom de la Serra d'en Galceran, amb els experts membres del Club d'Espeleologia de Castelló. Diumenge 7 d'agost de 2016. 
El Club d'Espeleologia de Castelló, associació esportiva fundada en 1984, és una de les més importants de la província, degut al seu treball documental i de camp realitzat per totes les coves i avencs del territori des del seu naixement. Alguns dels seus membres ens regalaran un matí d'exhibició de ràpel al rocròdrom de la Serra i veurem com la tècnica i la seguretat en aquestos descens són la base de les seues exploracions i estudi de les zones d'interés espeleològic.

Avenc en Llucena



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada