10/6/16

Geocaching a La Serra d'en Galceran

El pròxim 6 d'agost a les 09:30h hores us esperem al PUNT DE TROBADA (al costat de l'estand d'informació) de la VIII Fira d'Esport i Turisme de Muntanya de la Serra d'en Galceran (8ª FeT de Muntanya) per participar en l'activitat de Geocaching (Joc de cerca de tresors a l'aire lliure)
A les 10:00 hores, una volta fetes les presentacions, es farà una xicoteta xarrada d'iniciació en aquesta disciplina esportiva al saló de sessions de l'ajuntament, a continuació, tant les persones inscrites a l'esdeveniment (en la pàgina https://www.geocaching.com/geocache/GC6KJYC_geo-fet-de-muntanya)i el públic en general emprendran la cerca d'una serie de «Cachés» col·locats per a l'ocasió.

Joc de cerca de tresosrs a 'aire lliure

El Geocaching és un joc de cerca de tresors a l'aire lliure, al món real, usant dispositius GPS. Els participants es dirigeixen a unes coordenades GPS en concret, i llavors tracten de trobar el geocaché (contenidor) ocult en aquesta ubicació.
Les úniques necessitats són un dispositiu GPS o un telèfon mòbil amb GPS, perquè puguis dirigir-te al caché, i una subscripció a Geocaching.com. On es troben els geocachés?

Els geocachés poden trobar-se per tot el món. És comú que els geocachers amaguin cachés en llocs que els són importants, mostrant o bé un interès especial per ells, o l'habilitat del propietari. Aquests llocs poden ser molt diversos. Poden estar en un parc local, al final d'una llarga caminada, sota l'aigua o en un carrer de la ciutat.

Actualment hi ha més d'una dotzena de "tipus de caché" en geocaching, cadascun és una variant diferent del joc. Els geocachés varien molt en grandària i aspecte. Sobre el terreny pots veure des d'un gran recipient de plàstic transparent fins a pots de pel·lícula o una roca falsa amb un compartiment secret. Persones de totes les edats amaguen i busquen geocachés, així que pensa acuradament abans de col·locar un objecte en un caché. Per a més informació i inscripcions podeu consultar la pàgina web www.geocaching.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada