12/7/16

Visita a la Cova Santa

La FeT de muntanya et dona l'oportunitat de visitar una de les cavitats més importants i boniques de la Serra: la Cova Santa. Les visites es faran DISSABTE i DIUMENGE amb sis passes cada dia. HORARIS EIXIDA AUTOBÚS: 10:30h- 11:15h - 12:00h  /   16:30h- 17:15h- 18:00h
Esta activitat et desplaça en autobús des de la La Serra fins la Cova (a uns 6 km del poble), on dos guies estaran a la vostra dispoció, explicant-vos i portant-vos per les dues grans sales subterrànies, especialment il.luminades per a l'ocasió, plenes de formacions d'estalictites i estalagmites. Una experiència refrescant, amagada dintre de la terra i apta per a tots els públics. 

La cova santa- La Serra d'en Galceran
Esta activitat amb places limitades, necessite d'inscripció i reserva a l'estand d'informació. Les inscrpcions s'obrin a les 10:00h. i a les 16:00h. Només es pot reservar una plaça per persona i dia. Per tal de garantir places lliures a la vesprada, a les 10:00h només es reservaran els torns del matí. Les persones inscrites a l'actitivat ha d'anar al punt de trobada, 10 minuts abans de l'hora d'eixida de l'autobús, allí un voluntari passarà llista i us portarà fins l'autobús. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada