27/7/14

Acampada lliure a La Foresa

La zona d'equipaments municipals a l'ombra del Tossal de la Vila

L'any 2013, coincidint amb la celebració de la V edició de la Fira d'Esport i Turisme de Muntanya, l'Ajuntament de la Serra  va adequar junt a les piscines municipals una zona per a l'acampada lliure. Aquesta área conta amb aparcament, que pot ser usat per auto-caravanes, i accés directe desde la CV-155 de la Serra a Rossildos. També es pot accedir passejant des del poble creuant  un antic molí fariner, el Molí de l'Om, i una espectacular escalinata de pedra.
Antic molí hidràulic de l'Om i escala de pedra
El Molí de l'Om els primers anys del segle passat
La Foresa es un lloc ideal per a gaudir de la natura i per a realizar excursions per les rutes senyalitzades de La Serra d'en Galceran, 3 de xicotet recorregut, una de gran i una sendera local o practicar la escalada en le més de 60 vies que es troben a la vostra disposició . Per a practicar les activitats de muntanya i aventura consulteu la secció especialitzada del Blog Muntanya i Turisme.


La zona és il.luminada i 'Ajuntament ha adequat el Refugi Vicent Sánchez per a pelegrins i excursionistes en general. També s'acondicionarà un paellero i safareigos.

L'únic requisit per a utilizar les instal·lacions es demanar la corresponent autorizació a les oficines municipals Telèfon 650035002 correu-e info@sierraengarceran.es o bé amb l'empresa NaturSerra . Us podeu descarregar el formulari de sol·licitud en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada