8/7/14

Programació diumenge 3 d'agost


DIUMENGE 3 d'AGOST

08:30h Ruta als Gravats Paleolítics de l'Abric d'en Melià- Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. No et pergues l'oportunitat de visitar el gravats paleolítics de la Serra. Guiat per Rafael Martínez Valle, un dels seus descobridors.

11:00 a 14: 00 i de 16:00 a 18.Curs de Fotografia. La teoria pel matí i la pràctica per al vesprada. Activitat amb reserva, al punt d'informació. Places limitades.

11:00h a 14:00 Rocòdrom . Iniciat a l'escala amb monitors especialitzats. Activitat sense reserva, apte per a totes les edats.

11:00 a 13:00 Tirolina de la Roca del Figueral (100 metres) (Activitat apta per a majors de 14 anys. Entre 14 i 18 anys, acompanyats d’un adult) Places limitades. Reserva en el punt d’informació de la Fira)

11:00 a 13:00 Circuit d'aventura de la Roca del Figueral. Puja per una via ferrada, creua un pont tibetà i si t’atreveixes fes un rapel de 60m. (Activitat apta per a majors de 14 anys. Entre 14 i 18 anys, acompanyats d’un adult) Places limitades. Reserva en el punt d’informació de la Fira)

11:00 a 13:30 Mini parc d'aventura entre pins. El Collet. (Activitat sense reserva, apte per a totes les edats)
 

11:30h a 13:30h. Activitats i tallers infantils (Activitat sense reserva, per a menors de 12 anys)

12:00 Visita guiada als museus. Et guiem pel museu Bisbe Bertran i Francisco Agut. Activitat amb reserva, al punt d'informació

12:00 Visita guiada a la Cova Santa. Accedeix sense problema a una cova iluminada i gaudeix d’una projecció

(Places limitades. Reserva al punt d’informació de la fira).

16:30h. Un moment de tranquilitat. A la sala de sessions de l'ajuntament. Places limitades. Reserva al punt d'infomació

17:00h Show Cooking amb Cal Paradis (estrella Michelín) El Chef Miguel Barreda farà una demostració culinària amb productes de la nostra terra.

18:00h Ruta dels Oficis amb Itinerantur. Activitat amb reserva, al punt d'informació

18:00h Visita guiada a la Cova Santa. Accedeix sense problema a una cova iluminada i gaudeix d’una projecció

(Places limitades. Reserva al punt d’informació de la fira)

18:30h Espectacle infantil La Varita Mágica: MAGIA POTAGIA Gaudeix d'un espectacle de màgia.

20:30h Sortejos en directe. Col.labora amb la fira i guanya premis per a gaudir d’estades en hotels, dinars, esmorzars, sopars, activitats d’aventura i molt més. Venda de paperetes (2€) en el stand d’informació . Una mateixa parereta és vàlida per als dos sortejos. Els números premiats estarán disponibles en el stand d'info i en la web de l’ajuntament www.sierraengarceran.es. Si eres un dels afortunats i no estàs en el moment del sorteig per a repleglar els vals de regal, has de telefonar al 964706601abans del 15 de setembre de 2014.


21:00h Exhibició final d'escalada. Clausura de la VI Fira d’esport i Turisme de muntanya. No t'ho pergues!

INSCRIPCIONS I RESERVES: AL PUNT D'INFORMACIÓ DE LA FIRA, A PARTIR DE LES 10:30

Activitats amb reserva, sense places limitades: concentració de senderistes I pequesenderistes, rutes a peu, visites guiades, taula rodona, senderisme nocturn,

Activitats amb reserva I places limitades: BTT nocturna, tirolina, circuitd'aventura, cata de vins, visita a la Cova Santa

Activitats lliures: rocòdrom, mini parc d'aventura El Collet, acivitats I tallers infantils, espectacles, balls I música

Totes les activitats són gratuïtes.

Els espectacles es faran a la plaça Castelló


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada